Svatba v Dominikánské republice

16.06.2010 10:57

Chtěli byste oslavit svůj svatební den netradičně a mimo Českou republiku? Jednou z možností může být Dominikánská republika, která je právem považována za pozemský ráj.

Dominikánská republika, perla karibské oblasti, patří mezi kouzelná místa pro uspořádání svatby nebo svatební cesty. Díky své exotické tváři je vyhledávána novomanželskými nebo romantickými páry, které hledají únik před všedností obyčejných dnů a chtějí netradičně vstoupit do společného života.

Nádherné přístavy a pláže, kulturní památky, golfová hřiště a úchvatná atmosféra celé destinace dokreslí celý váš pobyt.

Během dne na váš čekají cukrově písečné pláže, pěnivé vlny křišťálového oceánu, načechrané bělostné mráčky, které dokreslí váš romantický pobyt. Večer pak stříbřitý měsíc na sametové obloze vykouzlí úchvatnou atmosféru pro večeři při svíčkách.

Pokud neradi připravujete jakékoliv oslavy, pak vězte, že v Dominikánské republice se nemusíte vůbec o nic starat. Svatební koordinátoři zařídí vše za vás a vy si pouze vyberete sněhově bílé svatební šaty a váš partner slušivý smoking. personalized wedding cake, catering, amenities for guests

Které místo si pro svůj velký den vybrat? Dominikánská republika je kouzelné místo, které má každému co nabídnout, ať už jsou to malebná romantická místa, elegantní pláže nebo temperamentní a pulsující města.

Svatba nebo svatební cesta v Dominikánské republice je skutečným a nezapomenutelným zážitkem. Pulsující srdce celého Karibiku je na vaši návštěvu připraveno po celý rok. Rajské panenské pláže, milí a pohostinní lidé, vynikající kuchyně a nádherná přírodní scenérie je vše co potřebujete k prožití nekrásnějších dnů vašeho společného partnerského života.

 

 

Zpět